Grand Teft Auto deel 7, Grand Theft Taxi Amsterdam

OPINIE, TAXI

De Gemeente Amsterdam gaat waarschijnlijk instemmen met het verlenen van een vergunning voor het verfilmen van Grand Teft Auto deel 7, Grand Theft Taxi Amsterdam. Een gefrustreerde taxichauffeur uit Spijkenisse die elk weekend probeert met zijn taxi in Amsterdam klanten op te pikken was het rondjesrijden zat en benaderde het gamingbedrijf van Grand Theft Auto om er een aangepaste versie van te maken. Het resultaat is dagelijks te zien op de Vijzelstraat in de omgeving van de Herengracht en de Reguliersdwarsstraat. Nieuw spelelement is dat BOA’s tegenwoordig boetes kunnen uitdelen. Het spel Grand Theft Taxi Amsterdam ligt voorlopig nog niet in de winkel omdat de ontwikkelaars de resultaten van de nieuwe wetgeving omtrent bekeurende boa’s mee willen nemen in deze nieuwe release.